14 juni 2013

När människor inte svarar...


Något av de värsta och mest irriterande beteenden jag vet är när människor som jag pratar med/försöker göra upp planer med helt plötsligt INTE SVARAR, eller helt enkelt väljer att skita i att svara. Det är liksom min dag som går åt skogen om personen ifråga inte behagar svara på sms/meddelanden via Facebook osv, inte hens. Åh! Det gör mig ännu surare när jag VET att personen sett meddelandet/fått smset, men ÄNDÅ väljer att inte svara. Känns nästan lite elakt och fruktansvärt ignorant.

Det är faktiskt helt okej att få ett nej, men då vill jag få ett nej också så att jag själv slipper sitta där och undra, för jag frågar inte flera gånger i rad för att jag tycker det är kul, det är för att jag vill veta vad jag ska göra av dagen.

Jag känner mig till slut som en fullfjädrad stalker, och det är minsann inte så roligt och spännande som det kan låta. Detta kan gälla en kompis, en kille, vem som helst egentligen. Problemet ligger inte i vem det är, utan vem som gör det. Gud vad irriterad jag blir på sånt! Har ni varit med om det?


Kommentera!

5 kommentarer:

  1. ärinte det något alla gör? ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, det vet jag att jag gör själv ibland också. Och det finns nästan alltid orsaker - men jag menar inte ett enkelt "hej!" som man struntar i att svara på, nu menar jag långa meddelanden som nästan skriker: svara på mig!!!

      Radera
    2. Absolut, det vet jag att jag gör själv ibland också. Och det finns nästan alltid orsaker - men jag menar inte ett enkelt "hej!" som man struntar i att svara på, nu menar jag långa meddelanden som nästan skriker: svara på mig!!!

      Radera
    3. Men det är nog relativt normalt iaf!

      Radera
    4. Ja tyvärr är det väl det!

      Radera